Furutoppen sykehjem har den siste tiden vært under rehabilitering og nå er første avdeling ferdig.

Dette er en ordning der frivillige blir Aktivitetsvenn for en person med demens. Vi trenger frivillige, damer og menn i alle aldre, som ønsker å bli Aktivitetsvenner i Eide kommune.

trygghjemmelogo

I forbindelse med prosjektet Trygg hjemme har de fire deltagerkommunene Eide, Midsund, Nesset og Molde fått tildelt 1,4 millioner kroner til innkjøp av brannsikkerhetsutstyr. Midlene skal brukes til å kjøpe inn teknisk utstyr til de som har behov for dette, men ikke kan få det dekket via eksisterende ordninger.

Det kan nå søkes på ledige plasser i barnehagene i Eide kommune for opptak høsten 2018. Søknadsfrist 1. mars.

Båt i solnedgang - atlanterhavsveien

Eide kommune lanserer torsdag 18. januar ny brukervennlig nettside. Siden har hovedfokus på tjenestene vi som kommune leverer. Vi håper dere vil like den!

Velg eFaktura og/eller Avtalegiro på for eksempelvis SFO, barnehage og kommunale avgifter, og få full kontroll over din regningsbetaling!

Budsjett for 2018 og økonomiplan 2018 - 2021 ble vedtatt av Eide kommunestyre 14. desember 2017.

Fra 1. januar 2018 er det ikke lenger kommunal transportordning.