Rådgivning til ungdom

Mestringsenheten har fått prosjektmidler for å gi et samtaletilbud til ungdommene i Eide og Fræna kommune. Det er etablert kontortid på alle ungdomsskolene og på Fræna Videregående skole. Er du usikker på når tilbudet er på din skole, så ta kontakt med Sylvia Meek på mobil 952 92 588 eller sylviatherese.Meek@eide.kommune.no  

Du trenger ikke ha noen henvisning for å få en samtale. Du kan ta kontakt selv på telefon, mail eller bare komme innom helsesøsters kontor. Du kan også be andre om å hjelpe deg med å ta kontakt, som for eksempel mamma, pappa eller din lærer.

Tilbudet er gratis og vi har taushetsplikt.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har behov for å snakke med noen. Du kan også ta kontakt om du er bekymret for noen du bryr deg om.

 

Hva er psykisk helse?

Psykisk helse er noe alle har. Det handler om tankene og følelsene dine og om hvordan du egentlig har det. Absolutt alle har perioder i livet hvor ting er vanskeligere enn vanlig eller man er urolig og rastløs. Man kan for eksempel i perioder bli mer trist, "deppa" og aggresiv.

 

Snakk med noen

Du er ikke alene. 15-20% av ungdommene sliter med psykiske vansker som går utover deres normale fungering i hverdagen som for eksempel trivsel, læring og det sosiale. Å snakke om det gjør at du kan få det bedre.

 

Ungdom og rus

Opplever du drikkepress? Synes du det er vanskelig å si nei? Er du redd du har fått et problem med alkohol og/ eller ulovlige stoffer? Er det vanskelig hjemme på grunn av de voksnes rusbruk? Behov for å prate med noen? Ta kontakt.

Kontaktinformasjon

Sylvia Meek
E-post
Telefon 952 92 588
Anders Høe
Enhetsleder Mestringsenheten
E-post
Telefon 926 84 205