Send inn forespørsel for vielse

Her kan du sende inn en forespørsel om borgerlig vielse i Eide.

Forespørsel borgelig vigsel

Fulle navn: fornavn, mellomnavn og etternavn.
Det er mulig å legge inn ønsket dato - men vi kan ikke garantere at det er tilgjengelig.
Selve seremonien tar 15 minutter.
Eide kommune gjennomfører kommunale vielser i utgangspunktet fredager mellom klokken 13.00 – 15.00 i Kommunestyresalen. Bortsett fra på røde dager og inneklemte dager. Vigsler kan også foregå i andre lokaler og på andre tidspunkt etter avtale med brudefolket.
Omtrent hvor mange gjester skal være med på seremonien?
Dersom dere trenger tolk til andre språk må dere sørge for dette selv.
Dersom dere vil ha et kulturelt innslag må dere selv organisere dette. For å planlegge seremonien best mulig er det viktig at vi får vite om planene deres.
Ønsker dere musikk eller har andre ønsker vil vi veldig gjerne vite om dette god tid i forhånd.
Felt merket med * må fylles ut