Stillingsutlysning - Vil du være med å skape framtidenes barnehage i vår nye kommune?

Kommunene Eide og Fræna blir fra 01.01.2020 Hustadvika kommune. Med ca. 1100 ansatte vil Hustadvika kommune være den største arbeidsplassen i kommunen, og ha et viktig oppdrag med å skape et godt lokalsamfunn og levere gode tjenester til de om lag 13.250 innbyggerne i den nye kommunen.

Hustadvika kommune har ledig 1 x 100% fast stilling som enhetsleder i Eide barnehage fra snarest.
Hustadvika kommune har ledig 1x 100% fast stilling som enhetsleder i Svanviken barnehage fra 1.jan. 2020.

- Enhetsleder Eide barnehage (ledig snarest)
Eide barnehage er en kommunal heldagsbarnehage med 5 avdelinger og 90 plasser for barn mellom 0-6 år. Barnehagen ligger i Eide sentrum.

- Enhetsleder Svanviken barnehage (ledig fra 1.jan.2020)

Svanviken barnehage er en kommunal heldagsbarnehage med 4 avdelinger og 79 plasser for barn mellom 0-6 år. Barnehagen har beliggenhet på naturskjønne Einset ved Svanvika.

Du kan lese mere om barnehagen på Eide kommune sin hjemmeside.

Søknad sendes elektronisk
Nærmere opplysninger om stillingene og elektronisk søknadskjema finner du på www.frana.kommune.no under «Ledige stillinger».

Søknadsfrist: 18.08.2019

Lurer du på noe? Vår ref: 838/19-OEB

Ta kontakt med Odd Eirik Bergheim, Kommunalsjef tlf: 480 52 746, Odd-Eirik.Bergheim@frana.kommune.no, eller Benedikte Robinson, Personalkonsulent, tlf: 992 89 239, benedikte.robinson@eide.kommune.no

Utskriftsvennlig informasjon i PDF finner du her. (PDF, 155 kB)