Nye datakurs og nytt utstyr for digihjelpen

Vi er i full sving med nye datakurs. Tirsdag startet vi i Elnesvågen, men vi vil også kjøre desentraliserte kurs fremover. Både i Fræna og Eide. Vi har flere ledige plasser, så det er bare å melde seg på ved å kontakte Sørviskontoret i Fræna.

Her ser dere dagens flotte deltakere, med Tormod Bergseth bak, som veileder. I dag skal vi lære mer om Skatteetatens og kommunens nettsider med tjenestene man finner der!

Foran ser dere én av våre nyinnkjøpte PCer. Takket være midler fra kommunal- og moderniseringsdepartementet har vi kjøpt inn 4 nye laptoper med skjermer og eksternt utstyr. Dette er en gladnyhet, for på den måten kan vi hjelpe enda flere med å bli kjent med tjenestene på nett. De nye PCene skal plasseres på Eide bibliotek, Fræna bibliotek, kommunehuset og på Frivilligsentralen. Da er de klare for utlån ifm. kurs, og til en-til-en hjelp!

Vi er veldig glade for at vi har flinke frivillige med på opplæring rundt omkring, og håper å hjelpe mange flere i perioden fremover.