Nå kan du søke om sosialhjelp digitalt

Klikk for stort bilde

Du kan nå søke om sosialhjelp digitalt i våre kommuner Fræna og Eide. Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra hele døgnet på pc, mobil eller nettbrett.

For å søke sosialhjelp digitalt, må du logge deg inn på «Ditt NAV» på www.nav.no med BankID eller andre sikkerhetsløsninger som Buypass eller Comfides.

Trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til utfyllingen, kan du ringe NAV Kontaktsenter på 55 55 33 33 og få veiledning over telefon. Du kan også få hjelp på NAV-kontoret i åpningstiden. Hvis du av ulike årsaker ikke kan eller ønsker å benytte deg av den digitale søknaden om sosialhjelp, kan fortsatt møte opp på NAV-kontoret eller bruke papirsøknad.

Mer informasjon

På menyen på nav.no under sosiale tjenester og økonomisk sosialhjelp finner du mer informasjon.
Veiviser økonomisk sosialhjelp nav.no

NAV

Mandag kl. 10:00 - 12:00

Onsdag kl. 10:00 - 12:00

Fredag kl. 10:00 - 12:00

Du kan avtale samtale i Elnesvågen og Eide utover oppsatte åpningstider.

Ta kontakt på 55 55 33 33 eller via hjemmesiden.

Fræna kommunehus

Tingplassen 2, 6440 ELNESVÅGEN