Invitasjon til faglig samling - ORKidè byggetilsyn

ORKidé byggetilsyn vil gjerne invitere byggenæringen til felles faglig samling med byggesaksbehandlerne i ORKidé kommunene.

Her finner du invitasjonen i PDF format: Invitasjon til faglig samling 20. februar 2019 (PDF, 398 kB)

Kommunene Aure, Averøy, Eide, Gjemnes, Halsa, Rindal, Smøla, Sunndal, Surnadal og Tingvoll har inngått samarbeid om byggetilsyn. I den anledning arrangeres det årlig faglige samlinger for byggesaksbehandlerne i kommunene.

Onsdag 20. februar 2019, kl. 1000 – 1500

Kommunestyresalen i kommunehuset i Sunndal

Tema for kurset:

Ansvarlig søkers rolle og ansvar

Foredragsholder:

Lise Budde, Holte AS

Målgruppen for kurset er byggesaksbehandlere i kommunene og ansvarlig søkere

Påmelding/kursavgift:

Påmelding til: vibeke.lystrup@kristiansund.kommune.no innen 12. februar 2019.

Pris: kr 1 500 per person. Faktura sendes etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Avgiften inkluderer kurs og felles lunsj. Påmeldingen er bindende, ingen refusjon. Maksimalt antall deltakere i lokalet er ca. 60 stk. Del gjerne denne invitasjonen med andre.