trygghjemmelogo

I forbindelse med prosjektet Trygg hjemme har de fire deltagerkommunene Eide, Midsund, Nesset og Molde fått tildelt 1,4 millioner kroner til innkjøp av brannsikkerhetsutstyr. Midlene skal brukes til å kjøpe inn teknisk utstyr til de som har behov for dette, men ikke kan få det dekket via eksisterende ordninger.

Det kan nå søkes på ledige plasser i barnehagene i Eide kommune for opptak høsten 2018. Søknadsfrist 1. mars.

Båt i solnedgang - atlanterhavsveien

Eide kommune lanserer torsdag 18. januar ny brukervennlig nettside. Siden har hovedfokus på tjenestene vi som kommune leverer. Vi håper dere vil like den!

Velg eFaktura og/eller Avtalegiro på for eksempelvis SFO, barnehage og kommunale avgifter, og få full kontroll over din regningsbetaling!

Budsjett for 2018 og økonomiplan 2018 - 2021 ble vedtatt av Eide kommunestyre 14. desember 2017.

Fra 1. januar 2018 er det ikke lenger kommunal transportordning.