Folk i alle bygder og kretser var i aksjon for å skape en minnerik 17. mai-feiring. Herlig vær, masse is og flotte talere.

Takk til alle bidragsytere!

Vi har fått tilbakemelding på at det var vanskelig å høre talerne fra 7. trinn på Lyngstad og Vevang skole utenfor Eide barneskole. Derfor legger vi ut talen her. Takk til Iselin Helene Hustad-Røvik, Ruben Gundersen Visnes, August Langnes Skotheimsvik, Elias Vetvik og Liv Marit Smørholm.

Mandag 29.04 ble det første folkemøtet om ny kommuneplan for Hustadvika gjennomført på Frodehuset på Eide. Rundt 40 personer møtte opp for å få informasjon og komme med sine innspill.

Verdens aktivitetsdag - 2. mai 2019 kl 17 - 19 på Halåssetra.

Gratis lavterskel tilbud hvor både store og små er velkommen!

Er det interesse for å organisere Røde Kors aktivitet i Eide/Fræna?
Hvordan skal vi organisere oss?

Det er mange midler å søke på i løpet av året.

I disse tider er det flere tilskuddsordninger som har frist eller åpner for nye søknader.

Se fullstendig liste her

Servicekontoret et bemannet fra kl. 09.00 - 14.00

Strandryddeaksjonen er en nasjonal miljødugnad i regi av Hold Norge Rent der flere tusen frivillige rydder strender, øyer, holmer og havbunn lang kysten, bekker, elver og sjøer i innlandet.

Forberedelsene til ny Stikk UT! -sesong er godt i gang. Turmålene er valgt ut, og i år kan dere velge mellom 398 turer i 30 kommuner i Møre og Romsdal.

Vi ber alle hundeeiere om å sette seg inn i Lov om hundehold (Hundeloven)