Du kan forhåndsstemme til kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 fra og med 12. august til og med 6. september.

Sommeren er på hell og tiden fremover kjennetegnes som en ny start for mange. Hverdagen og rutinene står for døren. I dette tidsrommet er det sesongstart for mange lag og organisasjoner. Barn og unge er klare for nye utfordringer. Kanskje er det tid for oss alle å prøve noe nytt?

For femte året på rad er det duket for Norges største gå-til-skolen-aksjon, Beintøft.

Kommunene Eide og Fræna blir fra 01.01.2020 Hustadvika kommune. Med ca. 1100 ansatte vil Hustadvika kommune være den største arbeidsplassen i kommunen, og ha et viktig oppdrag med å skape et godt lokalsamfunn og levere gode tjenester til de om lag 13.250 innbyggerne i den nye kommunen.

Hustadvika kommune har ledig 1 x 100% fast stilling som enhetsleder i Eide barnehage fra snarest.
Hustadvika kommune har ledig 1x 100% fast stilling som enhetsleder i Svanviken barnehage fra 1.jan. 2020.

Hustadvika kommune har ledig 100% fast stilling som enhetsleder for Familiens hus på Eide. Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.

Hos BUA Hustadvika kan du låne utstyr helt gratis.

Har du lyst til å prøve noe nytt, eller er det behov for å supplere litt?

BUA har fått inn mye nytt utstyr som er perfekt til sommerferien; Sykkeleutstyr, bæremeiser, fiskeutstyr, teltutstyr og sekker blant annet. Sjekk ut nettsiden deres.

Hustadvika kommune har ledig 100% fast stilling som enhetsleder for kommunalteknikk med snarlig tiltredelse.

Søknadsfrist: 01.08.2019

Nytt tilbud for voksne ved Eide kulturskole høsten 2019​

Eide formannskap innvilget i sitt møte 20.06.2019 50% rabatt på de 3 første tomtene som selges av kommunale industritomter på det nye feltet i Indre Eide industriområde. Tilbudet gjelder fram til 01.07.2021 (2 år).

Oppdatert: De 3 første tomtene på 50% rabatt er nå håndgitt. Det er mulig å sette seg opp på venteliste. Ta kontakt.