Heftene kan du kjøpe på kommunehuset i Eide og Fræna. De koster 98,- pr hefte. Betaling via Vipps på 140100 (Fræna kommune)

Politiet, ambulansetjenesten og brannvesenet skal trene på situasjoner som innebærer pågående livstruende vold (PLIVO) på Eide barneskole 12. november kl. 17:00 og utover kvelden.

Folk vil kunne høre utrykningskjøretøyer i området og det vil kunne bli noen smell fra øvingsvåpen.

Melding om oppstart av reguleringsplanarbeid - Detaljplan Snipa

222

Selv om vi lever i et trygt og stabilt samfunn, er risiko- og trusselbildet i Norge sammensatt og i endring.

Har du husket å registrere brønnen din?

Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres

Vi selger nå bygdabøkene til redusert pris. Den perfekte julegave til den som har alt!

Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikken vår. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund. I tillegg til årets krus er det mulig å bestille 2017-kruset dersom du ikke rakk å bestille i fjor.

Kruset koster 150 kroner mens skåla koster 180 kroner. Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik.

Eide kommunestyre vedtok i møte den 13.09.2018 sak 18/54 reguleringsplan for Lyngstad bolig- og tjenesteyting med bestemmelser.