Hustadvika kommune har ledig 100% fast stilling som enhetsleder for Familiens hus på Eide. Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.

Hos BUA Hustadvika kan du låne utstyr helt gratis.

Har du lyst til å prøve noe nytt, eller er det behov for å supplere litt?

BUA har fått inn mye nytt utstyr som er perfekt til sommerferien; Sykkeleutstyr, bæremeiser, fiskeutstyr, teltutstyr og sekker blant annet. Sjekk ut nettsiden deres.

Hustadvika kommune har ledig 100% fast stilling som enhetsleder for kommunalteknikk med snarlig tiltredelse.

Søknadsfrist: 01.08.2019

Nytt tilbud for voksne ved Eide kulturskole høsten 2019​

Eide formannskap innvilget i sitt møte 20.06.2019 50% rabatt på de 3 første tomtene som selges av kommunale industritomter på det nye feltet i Indre Eide industriområde. Tilbudet gjelder fram til 01.07.2021 (2 år).

Oppdatert: De 3 første tomtene på 50% rabatt er nå håndgitt. Det er mulig å sette seg opp på venteliste. Ta kontakt.

Skal du brenne bål, må du søke om dette til brannvesenet. Trykk på lenken nederst i artikkelen.

Atlanterhavsvegen i Eide og Averøy kommune blir delvis stengt grunnet arrangement.

I forbindelse med arbeid i Møre og Romsdal vil FV64 Atlanterhavsvegen være stengt for publikum og alminnelig ferdsel i perioden 5, 6 og 7 juni 2019. Det åpnes for kolonnekjøring i begrensede tidsrom gjennom disse dagene. Det vil ikke være mulig å stoppe på veien i disse tidene, da alle rasteplasser er stengt.

Vegen er periodevis helt stengt inntil 2 timer på datoene 5, 6 og 7 juni 2019. Alle rasteplasser er også stengt i perioden.

KOLONNETIDER:

06:30 Kolonne
08:20 Kolonne
10:55 Kolonne
12:00 Kolonne
14:15 Kolonne
15:00 Åpen for ferdsel
18:00 Kolonne hvert 30.minutt
(Samt 18:50 og 21:10 ifbm rutebuss)
23:59-06:00 Åpen for ferdsel
*Vegen er åpen ved rutetidene til rutebuss 510

FLYFORBUD / DRONER
Grunnet bruk av luftfartøy har Luftfartstilsynet innført midlertidig flyforbud innenfor sperringene av Atlanterhavsvegen i den aktuelle perioden. Dette gjelder også bruk av droner.

For mer informasjon, ta kontakt med Vegtrafikksentralen på telefon: 175.

Eide legesenter har ledig stilling som helsesekretær/sykepleier.