Eide formannskap innvilget i sitt møte 05.09.2019 halv pris ut året på kommunale næringstomter som selges i det nye feltet i Indre Eide industriområde. Tilbudet gjelder altså fram til 31.12.2019.

Her finner du valgresultatet 2019 for Hustadvika kommune.

Vi inviterer til åpent hus lørdag 14. september ved Furutoppen, Eide sykehjem.

Søndag 20. oktober skal 100.000 frivillige bøssebærere besøke landets 2,3 millioner husstander. Dette gjør TV-aksjonen til landets største dugnad.

Vil du være med på årets viktigste søndagstur?

Klikk deg inn på blimed.no og registrer deg kjapt og enkelt.

Røde Kors i Møre og Romsdal arrangerer ferieturer for barnefamilier som har dårlig økonomi, og en vanskelig livssituasjon. Målet med turen er at familien skal få en ferie- opplevelse sammen. Gi et pusterom i hverdagen uten at de skal trenge å bekymre seg for økonomien, og for å skape nettverk med andre familier i samme situasjon.

Send inn nominasjoner til årets kulturpris og kulturstipend!

Du kan nå søke om sosialhjelp digitalt i våre kommuner Fræna og Eide. Den nye løsningen gjør at du kan søke hjemmefra hele døgnet på pc, mobil eller nettbrett.

Fræna og Eide kommune i samarbeid med Nasjonalforeningen for folkehelsen ønsker deg velkommen til pårørendeskole.