MOT 24/7 – hvordan du kan bidra til et varmere og tryggere samfunn?

MOT-logo.png - Klikk for stort bilde

MOT 24/7 – hvordan du kan bidra til et
varmere og tryggere samfunn?

– for ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen, foreldre, interesserte voksne og ansatte i kommunen som arbeider med barn og unge.

Dato   : Mandag 16.oktober 2017

Tid       : Kl. 19.00-21.00

Sted    : Eide ungdomsskole

Som mange av dere har sett og hørt, er Eide ungdomsskole en MOT-skole. Fra høsten 2017 skal vi også delta i MOT-programmet «Skolen som samfunnsbygger» sammen med barneskolene i kommunen. Derfor ønsker vi å invitere foreldrene i skoler og barnehager, gravide, ansatte i kommunen, frivillige lag og foreninger og andre interesserte voksne som er i kontakt med barn og ungdom til dette foredraget.

Foredragsholder Bjørg-Elin Moen har doktorgrad i psykologi fra NTNU. Hun er ansatt i MOT og er kjent som en inspirerende og modig foredragsholder. Hun vil blande forskning, historier og erfaringer slik at du går ut derfra og vet mer om hva du kan gjøre for å bidra til et varmere og tryggere samfunn for ungdommen. Hun er svært inspirerende å høre på, snakker et språk alle forstår og kommer med gode eksempler. Vi anbefaler sterkt alle som har mulighet til å delta. Noter datoen i kalenderen allerede nå!

Som voksen kan du være med å forsterke positive beskyttelsesfaktorer for barn og unge. MOT brenner for å forsterke sitt arbeid ved å forsterke voksnes felles forståelse for viktigheten av å skape en kultur der alle er inkludert. Mandag 16. oktober vil vi sette fokus på disse tre faktorene i møte med barn og unge:

• Bakgrunnsforståelse
  • Skape godfølelsen
  • Tøff kjærlighet

Velkommen til et lærerikt foredrag om hvordan du kan bidra til et varmere og tryggere samfunn!

Med hilsen

Annelise Hagen

Rektor Eide ungdomsskole

------------------------------------------------------------------------------------

Av hensyn til lokalene, ønsker vi en tilbakemelding på hvor mange og hvem som ønsker å delta på din avdeling i kommunen eller ditt lag/forening.

Svar kan sendes per e-post til MOT-koordinator Ingebjørg Eide: ingebjorg.eide@eide.kommune.no

Publisert av Gunn K. M. Skotheim. Sist endret 05.10.2017 14:07