Konkurranse - send inn forslag til nytt kommunenavn og nytt kommunevåpen! Frist 1. april

Kommunesammenslåing.EideFrænakommunevåpen.jpg - Klikk for stort bilde

Konkurranse - nytt kommunenavn og kommunevåpen

Fellesnemnda har utnevnt en arbeidsgruppe som jobber med navn og kommunevåpen for den nye kommunen. De ønsker å invitere innbyggerne i Eide og Fræna til å delta i en konkurranse hvor du kan sende inn dine forslag.

Konkurransen er todelt:

1. Kommunenavn

Alle innbyggere inviteres til å delta.

2. Kommunevåpen

Alle innbyggere inviteres til å delta. I tillegg ønsker vi spesielt å invitere 6. klassingene ved barneskolene i Eide og i Fræna til å være med å tegne nytt kommunevåpen. Lokale kunstnere oppfordres også til å delta.

Send inn dine forslag!

Frist for innsending av forslag: 1. april 2017

Til epost: tove.henoen@frana.kommune.no
Eller post:Fræna kommune v/ordfører, rådhuset, 6440 Elnesvågen

Nyttig informasjon

I lenkene under finner dere nyttig informasjon som kan være fint å ha lest igjennom før dere begynner å jobbe med forslagene:

Kommunenavn:

Kommunevåpen:

Arbeidsgruppen består av:
Tove Henøen (ordfører i Fræna fra Sp).
Terje Lyngstad (representerer Høyre fra Eide kommune)
Kjell Lode (representerer Krf fra Fræna kommune)
Sofie Elisabeth H Brekken (representerer Ap fra Fræna kommune) Jarle Ugelstad Klavenes (representeret Ap fra Eide kommune)

Publisert av Gunn K. M. Skotheim. Sist endret 13.03.2017 09:58