Få full kontroll over din regningsbetaling - Velg eFaktura og Avtalegiro

Unngå ubehagelige overraskelser..jpg - Klikk for stort bilde

Velg eFaktura og/eller Avtalegiro på for eksempelvis SFO, barnehage og kommunale avgifter, og få full kontroll over din regningsbetaling!

AvtaleGiro og eFaktura får regningen betalt på litt ulike måter

Velger du eFaktura får du en elektronisk faktura rett inn i nettbanken, alt du trenger å gjøre er å godkjenne med ett klikk så er regningen betalt. Du slipper å taste lange KID- og kontonummer! AvtaleGiro er helautomatisk. Det vil si at banken sørger for at regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato.

Med eFaktura og AvtaleGiro har du fortsatt full kontroll over regningene dine, og du avgjør selv forfallsdato, beløp og hvilken konto pengene skal trekkes fra. For AvtaleGiro blir du varslet minst 7 dager før trekket skjer. Det er rett og slett den beste løsningen for deg som vil unngå ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Når du betaler neste regning fra oss, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette eFaktura eller AvtaleGiro. Ved å takke ja, opprettes avtalen, og neste regning vil sendes elektronisk rett i nettbank og ikke i posten. Når du inngår AvtaleGiro bør du være obs på at du får beskjed når avtalen trer i kraft og må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivert.

Har du ikke nettbank, ta kontakt med din bank for å opprette AvtaleGiro.

Kombinasjon av eFaktura og AvtaleGiro

Ved å kombinere AvtaleGiro og eFaktura blir regningene dine fortsatt betalt automatisk

på forfallsdato, men varsel blir sendt som eFaktura rett inn i nettbanken din.

Du blir varslet minst 7 dager før trekket skjer på konto.

Betal regningene enklere fra din kommune

Publisert av Gunn K. M. Skotheim. Sist endret 20.11.2017 14:22