Stikk UT! 2016

Gjennom Stikk UT! håper Eide kommune og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal at mange av våre innbyggere vil gå en eller flere turer i skog og mark til ulike tursteder. Medlemskommunene i Friluftsrådet plukker hvert år ut forskjellige turmål som er med i denne turkassetrimmen. Folk oppfordres til å besøke disse turmåla, ikke bare i egen kommune, men også i de andre 14 kommunene. Til sammen er det i år 179 fantastiske turer.

I Eide har vi i samarbeid med lag og organisasjoner valgt ut 12 turmål. På hvert turmål er det en turkasse med besøksbok, samt et laminert ark med en kode bestående av to bokstaver og to tall. Sesongen for turkassetrimmen varer fra 1. mai til og med 31. oktober. I løpet av denne perioden er det mulig å besøke turmåla og registrere besøka sine på www.utenordvest.no.

I hver turkasse vil det ligge et laminert A5-ark med informasjon om koden til turmålet.

NB!

Skulle du ha forlagt eller glemt å notere ned koden til et turmål, kan du kontakte sørviskontoret i Eide på tlf. 712 99 100 eller postmottak@eide.kommune.no for å få vite koden til turmålet.

I 2016 har Eide kommune disse 12 turmåla:

Gaustadvågen, Gaustad - 15 moh. – NY – for barnevogn.

Hældalsvatnet, Sandneset - 230 moh. – NY.

Utsikten ved Halåssetra, Halåsen - 235 moh. - for barnevogn og rullestol.

Bjergje, Visnes - 255 moh.

Kjølavatnet, Kjøl - 310 moh. - NY.

Lyngstadfjellet, Lyngstad - 350 moh.

Galtvatnet, Strand - 498 moh. - NY.

Seterfjellet, Ugelstad – 618 moh. - NY.

Vardhågan, Eide - 629 moh. - NY.

Melen, Gådalen - 768 moh.

Blåfjellet, Brandsetra - 864 moh.

Snøtinden, Ugelstad - 1027 moh.

Eide 28. april 2016

Jonny Lyngstad

Du kan lese om Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal her.

Publisert av Jonny Lyngstad. Sist endret 28.04.2016 13:31