Eide kulturskole

Musikere. Fv. Tobias, Armin, Phillip og Olav. Ole Mathias står bak.  - Klikk for stort bilde

Dansere 13 - 17 år Fv: Cecilie, Renate, Hedvig, Sara, Kamilla, Karoline, Birgitte - Klikk for stort bilde

Dansere 6 - 9 år: Andrea, Andrea, Jana, Johanne, Julie, Live Thuva, Vera, VildeMusikere: Emil, Marthe, Simon, Arnt Olav - Klikk for stort bilde

Besøksadresse og kontaktinformasjon:
Eide kulturskole
Myravegen 17
6490 Eide

E-postadresse: kulturskolen@eide.kommune.no

Eide kulturskole er en arena for kulturell utfoldelse og mestring. Kulturskolen er et offentlig undervisningstilbud i musikk, dans, formidling og kunst til alle interesserte i kommunen.
Barn og ungdom er hovedmålgruppe for kulturskolens tilbud.

Søknadsskjema for førstegangssøkende.

Logg inn her for å redigere eller søke dersom du allerede er registrert som elev.

Oppsigelse av plass.

Skoleruta for Eide Kommune.

KULTURSKOLEN SKAL VÆRE:

• Et sted der elever og foreldre er trygge og opplever samhold.
  • Et sted som verdsetter elevenes mangfold og utvikler den enkeltes potensial.
  • Et sted som gir sine elever kunstopplevelser.
  • Et sted som fremmer glede i skapende virksomhet og kunstnerisk utvikling hos elevene.
  • En attraktiv arbeidsplass for de ansatte.
  • Et nytenkende kulturpedagogisk ressurssenter for barnehage, grunnskole og det øvrige kulturlivet i kommunen.

Mer informasjon om Eide kulturskole.

Publisert av Gunn K. M. Skotheim. Sist endret 02.03.2017 08:58